VanHalterenTechnologies

Facilitair Medewerker Onderhoud

Als Facilitair Medwerker(ster) Onderhoud kom je te werken binnen de facilitaire afdeling van Van Halteren Technologies Boxtel.

Heb jij twee rechterhanden en ben jij multifunctioneel inzetbaar? Ben jij iemand die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt, servicegericht is en voor wie geen enkele klus te klein of te groot is.
Zoek dan niet verder en kom bij ons!

Dit zijn je werkzaamheden:
Binnen Van Halteren Technologies Boxtel ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van technisch onderhoud van het gebouw en verschillende ruimtes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het herstellen van lekkages, schilder- en timmerwerkzaamheden en het vervangen van sloten. Daarnaast houd jij bezig met kleine verbouwingen en aanpassingen op onze campus. Jij hebt veel eigen initiatief en jij houdt er van om te klussen. Je herkent werk en gaat daar zelfstandig proactief mee aan de gang. Jij bent aanspreekpunt voor de organisatie wat betreft klein onderhoud binnen en buiten het pand. Voor grotere klussen begeleid je externe partijen op onze locatie, denk je praktisch mee hoe klussen aangepakt kunnen worden.

Kort gezegd, Je ziet jouw werkzaamheden als werkzaamheden die je in je eigen huis ook zou doen!

Over Van Halteren Technologies:
Bij Van Halteren Technologies Boxtel geloven we dat er een uitdaging moet zitten in alles wat wij doen. Als toonaangevende technologieleverancier ontwerpen en produceren we een breed scala aan elektromechanische- en hydraulische producten die wij aan industriële klanten en overheden over de hele wereld leveren.

Wij investeren voortdurend in nieuwe technologieën en productinnovatie in een wereld die nooit stilstaat. Het is daarmee een deel van onze missie om zaken te doen op een milieubewuste en schone manier. Omdat wij een familiebedrijf zijn vinden wij het belangrijk dat wij elkaar niet uit het oog verliezen, zowel privé als zakelijk. We werken nauw samen met onze medewerkers aan ontwikkelingen van de meest indrukwekkende producten, dit betekent dat wij binnen de organisatie veel kennis en ervaring in huis hebben.

Dit breng jij mee:
- Je hebt kennis van licht elektronische activiteiten, zoals oa het vervangen van lampen en stopcontacten;
- Je hebt ervaring met bouwkundige activiteiten;
- Je hebt ervaring met klein onderhoud aan sanitair;
- Je bent gestructureerd en stelt zeker dat onderhoudsplannen opgevolgd worden;
- Je werkt zelfstandig, je bent besluitvaardig, proactief en flexibel;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat wij je bieden:
- Een mooi maand salaris wat kan groeien tot € 2965,- bruto per maand maar alles is afhankelijk van je ervaring;
- 8% vakantiegeld;
- 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
- Goede pensioenregeling;
- Volop ruimte voor doorgroei, ontwikkeling en opleidingen;
- Korting op je sportschool, een fietsplan en een actieve personeelsvereniging;
- Een ligging vlakbij snelweg en een treinstation (2 min lopen);
- Prettige werksfeer met enthousiaste en professionele collega's.

Past deze vacature bij jou?
Ben jij de Facilitair Medewerker(ster) Onderhoud die wij zoeken? Tiny Heijmans vertelt je graag nog meer over de vacature en de mogelijkheden die we kunnen bieden. Hij is bereikbaar via tiny.heijmans@vh-technologies.nl of +31(88)4110-732.

Wij  willen onze collega's zelf graag in dienst nemen. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door bemiddelingsbureaus aan enige medewerker van Van Halteren zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van HR, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Vacature delen op:

Regio:

  • Noord-Brabant

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

Bespreekbaar

Locatie:

Boxtel

Contactpersonen:

Kantooradres:

Van Salmstraat 70 5281 RS Boxtel

Locatie: