VanHalterenTechnologies Techniek

Calculator

Calculator

Wil jij met ons meegroeien, Wil jij jezelf ontwikkelen en ervaring opdoen met multidisciplinaire projecten en heb je affiniteit met techniek? Dan zoeken wij jou!
Dit zijn je werkzaamheden als Calculator:

Als Calculator ga je werken bij het bedrijfsbureau die werkt aan innovatieve (klant specifieke) producten, denk hierbij aan grote hydraulische cilinders, power units, elektrische actuatoren en waterstof opslag- en compressie systemen maar ook constructies met las en plaatwerk.
Als Calculator ben je verantwoordelijk voor het maken van onze volgende winnende offerte. Dat doe je door op gestructureerde wijze de klantvraag om te zetten in een goed onderbouwd voorstel voorzien van een onderbouwde prijsstelling. Je maakt (samen met de werkvoorbereiders en inkoop ) afwegingen over- en neemt besluiten om tot de juiste technische en kostenbewuste oplossing te komen, zodat het product zo efficiënt mogelijk geproduceerd of ingekocht kan worden. Je zorgt voor een complete kostprijscalculatie en spart met de verantwoordelijke sales manager over de offerte die je schrijft. De (budget) offertes waar je aan werkt variëren in waarde van enkele tienduizenden euro’s tot een miljoen euro.

Over Van Halteren Technologies:
Bij Van Halteren Technologies Boxtel geloven we dat er een uitdaging moet zitten in alles wat wij doen. Als toonaangevende technologieleverancier ontwerpen en produceren we een breed scala aan elektromechanische- en hydraulische producten die wij aan industriële klanten en overheden over de hele wereld leveren.
Wij maken voortdurende investeringen in nieuwe technologieën en productinnovatie in een wereld die nooit stilstaat. Het is daarmee een deel van onze missie om zaken te doen op een milieubewuste en schone manier. Omdat wij een familiebedrijf zijn, vinden wij het belangrijk dat wij elkaar niet uit het oog verliezen, zowel privé als zakelijk. We werken nauw samen met onze medewerkers aan ontwikkelingen van de meest indrukwekkende producten, dit betekent dat wij binnen de organisatie veel kennis en ervaring in huis hebben.

Dit breng jij mee:
• Een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde of mechatronica op MBO+ niveau;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Materialen kennis (aluminium, Staal, giet ijzer etc.)
• Kennis van fabricage technieken;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat wij je bieden:
- Een mooi salaris, wat oploopt tot 5.000,- afhankelijk van je ervaring;
- 8% vakantiegeld;
- 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
- Aantrekkelijke buitendienstregeling & mobiliteitsregeling;
- Goede pensioenregeling;
- Volop ruimte voor doorgroei, ontwikkeling en opleidingen;
- Korting op je sportschool, een fietsplan en een actieve personeelsvereniging;
- Een ligging vlakbij snelweg en een treinstation (2 min lopen);
- Prettige werksfeer met enthousiaste en professionele collega's.

Vacature delen op:

Regio:

  • Noord-Brabant

Werkuren:

Fulltime

Contactpersonen:

Oscar Holterhues

Kantooradres:

Van Salmstraat 70 5281 RS Boxtel

Locatie: